Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Finale NeFUB Cup Dames en Heren bekend!


08-04-2013; 

Afgelopen weekend hebben de halve finales van de NeFUB Cup plaatsgevonden voor zowel de dames als de heren.

Heren

De eerste halve finale ging tussen UFC Utrecht 1 tegen de Floorball Flames uit Nijmegen. De Floorball Flames dat uitkomt in de eerste divisie liet in de wedstrijd zijn effectiviteit zien (14 schoten tegen 52 van UFC Utrecht), maar helaas was dit niet voldoende om UFC Utrecht  uitkomend in de eredivisie) tegen te houden. De wedstrijd eindigde in een 9-5 overwinning voor UFC Utrecht.

De tweede halve finale ging tussen de Floorball Agents uit Amsterdam (Eredivisie) en UFC Utrecht 2 (Eerste divisie). In de eerste periode bleef de tussenstand op 1-0 steken voor de FB Agents. In de tweede en derde periode nam zij echter een grote voorsprong met als gevolg dat de wedstrijd is geŽindigd in een 14-1 overwinning voor de FB Agents.

De finale op zaterdag 25 mei zal gaan tussen UFC Utrecht 1 en de Floorball Agents uit Amsterdam. (De tijd en thuis/uitspelende team zal spoedig bekend gemaakt worden).

Dames

In Groningen werden beide halve finales voor de beker gespeeld voor de dames.

Als eerst mocht HDM Falcons Roze (een samengesteld team van speelsters van HDM Floorball en de Blue Falcons) het opnemen tegen UA Sonics 1. De eerste periode gingen beide teams gelijk op (1-1), de HDM Falcons hadden echter wel meer schoten op doel. In de tweede periode werd vooral de effectiviteit van de Sonics beloond, met minder schoten (8 tegen 15), nam het een 5-2 voorsprong. In de derde periode was het verzet van de HDM Falcons gebroken liepen het damesteam van de Sonics uit naar een 10-2 overwinning.

De tweede bekerwedstrijd dat zondag op het programma stond was de wedstrijd tussen UC Face Off 1 en UFC Utrecht. In een wedstrijd waarin het verliezen team meer schoten op doel wist te werken (20-24), was uiteindelijk UC Face Off de sterkste. De wedstrijd eindigde in 5-1 overwinning.

Ook deze finale zal zijn op zaterdag 25 mei en zal gaan tussen UA Sonics en UC Face Off 1. (De tijd en thuis/uitspelende team zal spoedig bekend gemaakt worden). 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl