Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Veel aandacht voor scheidsrechters tijdens play-off weekend. Don't miss it.


15-04-2013; 

Komend weekend is het zover, de ontknoping van de Nederlandse floorballcompetitie. De scheidsrechterscommissie wil dat weekend ook 'the place to be' maken voor alle scheidsrechters met ambitie.

1. Noorse IFF top-scheidsobservator Jan Nordli komt over en zal zowel zaterdag als zondag een bijzonder interessante workshop geven voor alle scheidsrechters (zowel bonds- als clubscheidsrechters).

2. De twee Finse top-scheidsrechters Petri Suhonen en Tom Kirjonen die in hun eigen land de hoogste divisie fluiten (Salibandyliiga) komen over om de heren halve finales en de dames en heren finale te fluiten. Bijzonder interessant om zowel voor spelers als scheidsrechters deze experts aan het werk te zien. Tevens zijn alle scheidsrechters tijdens de finales welkom om samen de wedstrijden te bekijken en observeren. Veel ruimte voor vragen over alle wedstrijdsituaties.

3. Jan Nordli zal ook degenen die genomineerd worden om tijdens het play-off weekend te fluiten zo veel mogelijk observeren. Als genomineerde scheids krijg je dus een unieke mogelijkheid om tips&tricks van internationaal niveau te krijgen.

Kortom, een absolute must voor alle scheidsrechters die volgend seizoen met meer zekerheid en plezier in het veld willen staan.

Programma:
Zaterdag
seminar van 15:30 - 17:00 met daarna de halve finale kijken
Zondag seminar van 17:00 - 18:00 , en daarna samen finale kijken.

Geef je op op Facebook: http://www.facebook.com/events/513010548734275/, of via scheidsrechterscommissie@nefub.nl


We zien jullie komend weekend!

de scheidsrechterscommissie 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl