Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

VSK wordt “Samen veilig Floorballen”


17-06-2013; 

Sinds 2012 draait binnen de NeFUB het project “Veilig Sportklimaat” (VSK). Met dit project wil de NeFUB zorgen voor meer plezier in de sport en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij de vereniging. Op allerlei vlakken is de NeFUB actief om iedereen het meer naar zijn zin te maken. Echter merkte de NeFUB dat VSK niet altijd overkomt zoals de NeFUB dit graag zou willen zien. Om meer aansluiting te vinden bij de sport is daarom besloten om VSK op te laten gaan in “Samen veilig Floorballen”.

Er is bewust gekozen voor “Samen veilig Floorballen” omdat de NeFUB, de verenigingen, de sporters, de toeschouwers en alle andere betrokken samen floorball zijn. Samen zijn zij bezig met de sport en ze hebben elkaar nodig om floorball te ontwikkelen. De bond heeft de verenigingen nodig om te groeien, de vereniging heeft leden nodig om de sport aan te kunnen bieden en gezamenlijk te werken aan de verenigingen, sporters hebben scheidsrechters nodig om te kunnen spelen, toeschouwers hebben de sport nodig om een leuke wedstrijd te zien en zo zijn er nog veel meer samenhangende connecties te maken. Samen wordt er gewerkt aan de toekomst van floorball en in het floorball plezier.

Meer informatie over deze wijzigingen zijn hier hier te lezen. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl