Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

COMPETITIE JEUGD: Informatie jeugdcompetitie Noord 2013-2014


23-09-2013; 

Het nieuwe seizoen is alweer begonnen en staat nu ook voor de jeugdcompetitie noord voor de deur: op 28 september is de eerste speeldag in de sporthal in Lewenborg. Er zijn dit jaar een aantal veranderingen wat betreft de competitie opzet die interessant zijn voor betrokkenen. Voor vragen en/of opmerkingen over deze wijzigingen: mail naar jeugdnoord@nefub.nl .

1. halfjaarlijkse competitie-opzet
Om de instroming van teams in de loop van het seizoen te bevorderen is gekozen voor een halfjaarlijkse competitie-opzet. De eerste drie speeldagen bepalen dus wie de "winterkampioen" wordt, de laatste vier speeldagen bepalen wie de "zomerkampioen" wordt.

2. E-jeugd eerste halfjaar
Een aantal E-teams hebben door de snelle timing van de eerste speeldag en de grote doorstroom naar hogere leeftijdsklassen nog niet genoeg spelers. Daarom is er voor gekozen om het eerste halfjaar geen officiŽle E-competitie te organiseren. Tijdens de wedstrijddagen in Lewenborg zal er voor de E-jeugd in een toernooi-vorm gespeeld worden, waarbij teams die wel compleet zijn natuurlijk als team kunnen deelnemen. Het tweede halfjaar is het de bedoeling om wel een E-competitie te organiseren.

Let op: op de eerste wedstrijddag (28-09-2013) zal de E-jeugd kunnen spelen van 10:15 - 12:00 op veld 3. Volledige teams kunnen als team meedoen, voor de rest worden teams gevormd van de aanwezige kinderen. Graag wel gewoon bij de teamleiders afmelden als ťťn of meerdere kinderen niet kunnen komen, net zoals voor een normale wedstrijd.

3. contributie 2013-2014
De contributie voor dit jaar is door de NeFUB (Nederlandse floorball- en unihockey bond) veranderd. Vroeger was er een vaste bijdrage per team, nu zal er een bijdrage per jeugdlid worden gevraagd van 18 euro per jaar. Dit bedrag is opgebouwd uit 8 euro bondscontributie (lidmaatschap van de bond) en 10 euro spelerslicentie.

4. speelschema eerste half jaar
Het speelschema voor het eerste halfjaar zal binnenkort via de NeFUB website bekend worden gemaakt. De eerste wedstrijddag staat al online: (../competitie/programma.php?seizoen=2013).

5. betrokkenheid ouders
Graag willen we alle ouders vragen om mee te denken met de organisatie rondom een jeugdteam. Onderdeel hiervan is het zorgen dat teams op tijd aanwezig zijn, dat de tenues aanwezig zijn en het fluiten van wedstrijden.

Op naar een spannend en leuk floorballseizoen voor de jeugd in het noorden! 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl