Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

SvF: Week van de scheidsrechter


01-10-2013; 

Als floorballscheidsrechter is het een kunst om niet op te vallen, want juist dan heeft deze een uitstekende wedstrijd gefloten. Als je als speler niet op valt is dat natuurlijk een slecht teken. Deze moet juist de aandacht trekken door bijvoorbeeld, zo mooi mogelijk te scoren of door die geweldige redding. Vanzelfsprekend krijgen die actie juist veel positieve aandacht, en terecht. In de week van zaterdag 5 t/m 13 zondag 2013 is het wederom “Week van de scheidsrechter”. Waarin we de waardering uitspreken voor onze scheidsrechters.

In deze week willen we aandacht geven aan de mensen die niet willen opvallen tijdens, maar die wel elke wedstrijd voor jou klaar staan. Ze deze met een bedankje in het zonnetje!

Zet jij jouw scheidsrechters in het zonnetje?

De “Week van de scheidsrechter” is een mooie gelegenheid om je scheidsrechters een keer extra waardering te geven. Zo'n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken. Laat de week van de scheidsrechter dan ook niet ongemerkt voorbij gaan en maak er een fantastisch seizoen van, met elkaar!

Deel de leuke acties met foto's of filmpjes via twitter: @nefub of facebook: NeFUB met o.a. vermelding van je verenigingsnaam en eventuele andere informatie over de opgezette actie. Dan delen wij jullie berichten en zetten we de scheidsrechters extra in the picture! 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl