Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

SvF: Voorstelling 'Wel winnen hè!' nu ook voor ouders


11-10-2013; 

Hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Deze vragen komen aan bod in de theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!', in een versie voor ouders. Het afgelopen seizoen hebben meer dan 23.000 vrijwilligers in de sport ‘Wel winnen hè!' ( versie vrijwilligers ) gezien in de theaters en nu is er ook deze editie, speciaal gericht op ouders. Uit ervaring is gebleken dat er een grote behoefte is aan een middel om ouders te informeren over gedrag op en rond het veld van hun kind. Deze voorstelling houdt de ouders op een leuke manier een spiegel voor.

Wel winnen, he! - versie ouders- is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas graag ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!

De voorstelling wordt jou aangeboden door het ministerie van VWS, NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden, in samenwerking met de gemeente. Zo kost een kaartje slechts 5 euro (excl. 0,62 euro transactiekosten per bestelling), terwijl de normale prijs 20 euro is.

De voorstelling voor ouders wordt dit najaar gespeeld in de volgende steden:
- 7 oktober Den Bosch
- 8 oktober Deventer
- 16 oktober Enschede
- 31 oktober Alkmaar
- 6 november Capelle
- 13 november Hoogeveen
- 26 november Emmen
- 27 november Breda
- 10 december Helmond
- 12 december Gouda
- 16 december Amersfoort

Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl en bekijk hier het promotiefilmpje. 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl