Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

SPORTSERVICE: Workshopavond "Beloon en betrek jong en oud bij uw vereniging"


21-11-2013; Sportservice Midden Nederland heeft dť oplossing voor verenigingen die kampen met een vrijwilligerstekort. Kom daarom op dinsdagavond 26 november naar de workshopavond ‘Beloon en betrek jong en oud bij uw vereniging'. De avond is vanaf 19.30 uur in het Huis van de Sport in Nieuwegein. De kosten bedragen 25 euro per deelnemer.

Tijdens de workshopavond ‘Beloon en betrek jong en oud bij uw vereniging' kunt u kiezen uit drie workshops:

1. Werving en behoud van vrijwilligers
In deze workshop gaat u op interactieve wijze aan de slag met het werven en behouden van vrijwilligers. Thema's die hierbij aan bod komen, zijn het binnenhalen, begeleiden, belonen en behouden van vrijwilligers. Het opleiden van uw kader is bijvoorbeeld een vorm van belonen. U gaat nadenken over de uitgangspunten van uw beleid en het belang van een goede coŲrdinatie van het vrijwilligerswerk binnen uw vereniging. Gericht op de werving van nieuwe vrijwilligers, ontvangt u meer informatie over de succesmethode ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd'.

2. Goed werkgeverschap
Goed werkgeverschap is meer dan een handdruk over de vergoeding. Naast een arbeidsovereenkomst moeten de arbeidsomstandigheden voldoen. Tevreden kader is de basis voor succes. Veel verenigingen ervaren het in loondienst nemen van kader als een grote administratieve last. Dit kan anders. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Volg dan deze workshop.

3. Jeugdleden enthousiast maken voor vrijwilligerswerk
Het is van groot belang dat bij het vrijwilligerswerk binnen uw sportvereniging alle doelgroepen worden betrokken. Het op jonge leeftijd betrekken van jeugdige vrijwilligers binnen het kader van uw vereniging is een investering die zich terugbetaalt. In deze workshop maakt u kennis met de methode ‘Ken je Talent'. Van groot belang om jeugd enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk binnen uw vereniging is het creŽren van ruimte voor betrokkenheid. Hoe jeugdgericht is uw vereniging? In hoeverre staat uw bestuur en (sport)technisch echt open voor de jeugd en hun talenten?

Vragen?
Neem contact op met Theo Hoek van Sportservice Midden Nederland via telefoonnummer 030-75138 56 of e-mailadres theo.hoek@sportservicemiddennederland.nl.

Aanmelden >>


 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl