Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

SvF: Eerste verenigingsboxen uitgereikt


28-11-2013; Gisteren mochten UFC Utrecht en UFC Lions als eerste floorballverenigingen in Nederland de verenigingsbox ontvangen. Doormiddel van deze box kunnen bestuurders binnen hun vereniging aan de slag om een veilig klimaat neer te zetten. De verenigingsbox helpt de vereniging bij reflectie en bewustwording. De box ondersteunt daarnaast bij het maken van beleid op het gebied van sportiviteit en bij het organiseren van activiteiten voor alle doelgroepen binnen de vereniging.

Projectleider Samen veilig Floorballen ‘Robbert Weideveld' heeft samen met vijf andere sportbonden hard gewerkt aan de ontwikkeling van de verenigingsbox. De verenigingsbox is een onderdeel binnen het project “Samen naar een veiliger sportklimaat” van het NOC*NSF.

De verenigingsbox van de NeFUB is geheel floorball-proof. De inhoud van de verenigingsbox is afgestemd met de ontwikkeling die floorball op dit moment door maakt.

In de box zitten:
- 20 beleidskaarten,
- coachboekje,
- seizoensplanning,
- wedstrijdzakenboekje,
- een usb-stick met alle informatie uit de box. 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl