Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

UFC LIONS: ff een positief berichtje


03-12-2013; Dit onderstaande bericht ontving de NeFUB vanuit UFC Lions uit Rhenen:

Graag wil ik jullie kennis laten maken via dit bericht, met het C2 meidenteam van UFC Lions uit Rhenen.

Nu zullen jullie wellicht denken waarom? Dit meidenteam is nu ongeveer 1,5 jaar samen en traint elke vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Zelf ben ik als ouder bij elke wedstrijd aanwezig geweest en zag steeds hoe dit team wedstrijden verloor, met uitslagen van 10-0 of 14-0. Na overleg met het bestuur van UFC Lions heb ik zelf de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben deze meidengroep op vrijdagavond zelf gaan trainen!

Dit was in het begin voor de groep en mij best heftig en ook moeilijk. Doordat ik zelf een aantal meiden kenden ging het elke week wat beter. Ze gingen mijn tacktiek en manier van spelen begrijpen en elke keer ging het iets beter.

Door speelsters op de juiste plek in het veld te zetten, gingen zij beter spelen. Het zelfvertrouwen en het teamgevoel groeiden steeds meer. Het werd ook een ECHT en zeker HECHT team.

Inmiddels zijn ben ik met Anouk, Sara, Melian, Caillen, Kim, Carolina, Eline en Djoni aan het 2de seizoen bezig. We staan op de 3de plaats met 12 punten uit zes wedstrijden (Regio Midden 2de Divisie C-jeugd). Hoe het verder in deze competitie zal gaan kan ik nog niet voorspellen, maar een ding is zeker “Ik ben trots op deze meiden en met het resultaat op dit moment”. Daarom wil ik jullie NeFUB, deze positieve BOOST van dit enthousiaste meidenteam zeker niet onthouden. Ik wil jullie laten weten dat met plezier, maar ook met vriendschap in een team, zeker sportprestaties te behalen zijn!!

Ronald van Willigen ( trainer en teamleider van UFC LIONS C2).


 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl