Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB: NeFUB verlengt sponsorcontract met Salming


23-12-2013; 

Op 22 december jl. heeft de NeFUB de sponsorovereenkomst met Salming NL met drie jaar verlengt tot en met 1 januari 2016. Op deze manier levert Salming NL wederom een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de groei en ambities van de Nederlandse nationale teams.

Salming, sinds 5 jaar de officiŽle sponsor van de NeFUB, levert hiermee ook de volgende jaren een belangrijke bijdrage in de groei en ontwikkeling van Floorball binnen Nederland. Salming vertegenwoordigers Ilja Clabbers en Hans Botman zijn blij met de samenwerking met de NeFUB: “De NeFUB zet komende jaren in op professionalisering en groei. Dat sluit naadloos aan bij de ambitie van Salming dat zich de afgelopen 5 jaar op basis van innovatie en design ontwikkeld heeft tot een van de meest vooraanstaande floorballmerken ter wereld. Samen verwachten we het floorball nog sterker op de kaart te zetten.”

NeFUB en Salming: een perfecte match
Ook interim voorzitter Richard van Duijvenbode ziet dit als een perfecte match: Richard zegt hierover: “De afgelopen jaren hebben we een goede samenwerking gehad met Salming, we zijn blij dat Salming ons ook de volgende drie jaar het vertrouwen geeft”. Met deze sponsorovereenkomst willen NeFUB en Salming volgende stappen zetten om het floorball in Nederland verder te ontwikkelen en groter te laten groeien. De overeenkomst bestaat uit vier elementen: sponsoring van de nationale teams, ondersteuning van nieuwe clubs, materiaal ten behoeve van clinics en evenementen en een kortingsregeling voor scholen.

De overeenkomst gaat in op 1 januari 2014 en loopt door tot en met 2016.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de NeFUB via info@nefub.nl

Het persbericht

Door: Richard van Duijvenbode Ė Den Haag 23-12-2013


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl