Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

JEUGD NOORD: Competitie ten einde


22-04-2014; Afgelopen zaterdag werd de laatste competitieronde van de jeugd in het noorden gespeeld. Bij alle divisies was het nog spannend wie kampioen ging worden, en alle kinderen zijn tot het uiterste gegaan om te winnen. Vooral de te winnen bekers verschaften de nodige motivatie. Bij de E-jeugd was de wedstrijd tussen UFCG Selwerd uit Groningen en HSV uit Haren bepalend, deze wedstrijd werd nipt gewonnen door de jeugd van Haren. Een mooie (fysieke!) pot die laat zien dat er veel potentie rondloopt bij beide clubs.

Hierna was het de beurt aan de D-jeugd, waar UFCG Hoogkerk D1 uit Hoogkerk er met de titel van doorging. Bij de C-jeugd was het wederom HSV uit Haren die de gouden beker mee naar huis nam. HSV zet dus een mooie prestatie neer door met beide teams goud te winnen: een mooi moment voor de relatief nieuwe club. Ook doen er relatief veel meisjes met mee de jeugdcompetitie noord. In de C competitie zelfs een meidenteam, Lewenborg MC1. De meiden werden knap 3de.

De bond feliciteert alle teams nogmaals met hun overwinningen, en wenst iedereen veel succes volgend seizoen!


 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl