Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

EVENEMENTEN: Scheidsrechters gezocht voor Olympic Moves


14-05-2014; Op vrijdag 13 juni is het weer tijd voor Olymic Moves in Amsterdam. Dit zijn de finales van de scholenkampioenschap. Maar liefst ruim 200 teams hebben gestreden in de Regionale Finales floorball en maken zich op voor de finales. Op 6 velen strijden de finalisten in verschillende categorieŽn om de titel “Nederlands scholenkampioen Floorball 2014”.

Olympic Moves is een fantastisch evenement. Honderden enthousiaste en fanatieke middelbare scholieren die laten zien dat het floorball ook op scholen elk jaar beter wordt. Daar wil je natuurlijk bij zijn. We zijn op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om de wedstrijden tijdens de finale ronden in goede banen te leiden. En uiteraard krijg je een passende onkostenvergoeding.

Net zoals vorig jaar wordt er gespeeld in BL46 in Amsterdam. Het toernooi is van 12.00 tot 16.00, hiervoor moet nog wel opgebouwd worden.

Interesse? Meld je aan via evenementen@nefub.nl .


 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl