Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

HvS: De Lotto opent verkooppunt in Huis van de Sport


22-05-2014; Vanaf nu kan elke medewerker of bezoeker van het Huis van de Sport eenvoudig meespelen met Lotto, Toto, Eurojackpot of Lucky Day en daarmee tegelijk de sport steunen. Joost Otterloo, algemeen directeur van De Lotto en Johan Wakkie, directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) openden vandaag het nieuwe verkooppunt in het hart van de sportwereld.

De Lotto steunt al meer dan 50 jaar de sport in Nederland en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar kansspelen op een aantrekkelijke manier aan te bieden. Een verkooppunt op deze plek was daarom een logische stap. In het Huis van de Sport in Nieuwegein zijn meer dan 15 sportbonden gevestigd.

Joost Otterloo: ”De opening van een De Lotto verkooppunt in het Huis van de Sport symboliseert voor ons de bijzondere band die wij al meer dan 50 jaar hebben met de sport en de sportbonden. In het Huis van de sport werken mensen met een groot hart voor de sport en op deze manier kunnen ze op een leuke manier de sport steunen en zelf kans maken op mooie prijzen, mooi toch?”.


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl