Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

EVENEMENTEN: NSK FLOORBALL 2014


17-06-2014; Op zaterdag 24 mei heeft het NSK floorball plaatsgevonden in sportcentrum Olympos in Utrecht. Studenten uit Groningen, Enschede, Maastricht en Utrecht waren vertegenwoordigd en zeer strijdlustig om de titel van nationaal studentenkampioen floorball mee te nemen naar hun studentenstad. Helaas waren er te weinig teams om een volledig weekend te kunnen vullen met festiviteiten, maar dat mocht de sfeer en het spelplezier niet drukken. Het fanatisme straalde er bij alle teams vanaf. In de poulefase waar alle teams tegen elkaar streden, werd al snel het verschil tussen de finalisten en troostfinalisten duidelijk.

De troostfinale ging tussen het Utrechtse Jungle Speed en Face Off 2 uit Groningen. In de eerste periode ging het gelijk op, maar in de tweede periode trok Face Off 2 aan het langste eind. Met een 2-4 overwinning op de thuisploeg en behaalde daarmee de derde plek.

De finale ging tussen Face Off 1 uit Groningen en Messed Up uit Enschede. Met een gelijkspel in de poulefase tussen beide partijen beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Echter kon Messed Up een achterstand van 4-1 in de eerste periode niet meer goed maken. Face Off 1 ging met de bierpitcher ervan door, die ze in Groningen nog mogen benutten.

Met een hapje van het pastabuffet werd de dag in het avondzonnetje bij het sportcafť nog rustig geŽvalueerd.

We willen graag de Sportraad Utrecht en USFV Jungle Speed bedanken voor het mede mogelijk maken van de activiteit. Uiteraard bedanken we ook Henri Koops en Lotte Sangen die vanuit andere verengingen een groot aandeel hebben gehad in de organisatie. Op naar volgend jaar, met hopelijk meer studententeams! 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl