Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB: NeFUB en de toekomst van floorball in Nederland


08-07-2014; Tijdens de ALV van 17 mei hebben wij geopperd om een brainstorm sessie te organiseren tussen de NeFUB en haar verenigingen. Hierop is positief gereageerd en hebben wij jullie gepolst voor jullie beschikbaarheid op bepaalde momenten voor een brainstorm sessie. Ondanks meerdere uitnodigingen en herinneringen bleek de beschikbaarheid en het respons een groot struikelblok, waardoor wij geen geschikte datum konden planning. Wij, als bureau en bestuur, vinden het nog steeds een absolute meerwaarde om met onze verenigingen na te denken over de toekomst van Floorball in Nederland. We willen graag vooruit en beseffen dat er bergen werk verzet moet worden. Graag willen wij jullie dan ook uitnodigen voor de brainstormsessie over floorball-ideeŽn op zaterdag 23 augustus.

We zijn op dit moment bezig om een goede invullen van de dag te krijgen. Wij hopen op een inspirerende bijeenkomst, waaruit wij een hoop input krijgen om te werken aan de toekomst van floorball en de NeFUB.

Thema's die aanbod komen zijn:
- toekomst visie Floorball Nederland,
- samenwerking tussen NeFUB en verenigingen,
- invulling commissies NeFUB,
- ontwikkeling en groei van Floorball verenigingen in Nederland,
- arbitrage in de Nederlandse competitie (spelregelkennis en opleiding)
- organiseren en faciliteren (welke facetten moet de NeFUB minimaal faciliteren, ondersteuning, competities, opleidingen ect.)

Locatie:
Hoepelweg 11 (woonadres Gť Hombergen)
8271 DD IJsselmuiden (Overijssel)

Tijd:
10.00 uur tot 16.00 uur (voor lunch wordt gezorgd)

Opgegeven voor deze brainstormsessie kan door een mail te sturen naar info@nefub.nl.


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl