Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

JEUGD: Districtstrainingen weer van start.


24-09-2014; Het seizoen staat voor de deur! Inmiddels zijn de senioren gestart en op 5 oktober start de jeugd. Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar wederom verder met de districtstrainingen.

De opzet van de district trainingen zal iets anders zijn als vorig jaar. Het belangrijkste is vooral dat er vooraf duidelijkheid is over bedragen die betaald moeten worden. Hiermee gaat ook de vrijblijvendheid van de trainingen af.

Een ander ding wat we gaan toevoegen is een uniform T-shirt, zodat iedereen in dezelfde kleding is tijdens de trainingen.

Meer informatie over de trainingen zie:
Informatie Jeugd Midden
Informatie Jeugd Noord

Een aantal feitjes en puntjes op een rij:
Trainingen zijn op zondag 12 oktober, 9 november, 14 december, 11 januari 8 februari en 8 maart. (Met uitzondering van de U17 meiden Noord, zij trainen op donderdag, op de volgende momenten 23 oktober, 13 november, 11 december , 15 januari, 12 februari en 12 maart)

De spelers moeten zich vooraf of op dag 1 inschrijven voor de trainingen. Het inschrijven gaat via de volgende inschrijfformulier.

Klik hier voor het inschrijfformulier

De districtstrainingen zijn bedoeld voor spelers die aangesloten zijn bij de NeFUB. De trainingen worden gegeven door de NeFUB waardoor alleen leden van de bond mee kunnen doen. Mochten er talenten rondlopen in de regio dan moet deze eerst lid worden van een vereniging.

Mochten er nog vragen stel deze aan je club of aan het bureau via info@nefub.nl


 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl