Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB Lotto Cup 2015-2016


28-08-2015; NeFUB Lotto Cup 2015-2016

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, dat betekent ook dat de voorbereidingen voor de NeFUB Lotto Cup in volle gang zijn! De competitiecommissie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met de lotingen en schema's, welke zij nu graag met floorballend Nederland delen!

De regels
Vanaf de kwartfinales wordt het bekertoernooi met effectieve tijd gespeeld. Bij eerdere wedstrijden is dit dus nํet het geval. Bij een gelijkspel na de reguliere speeltijd wordt er verlengd: tien minuten met golden goal. Is de stand hierna nog steeds gelijk, dan worden er penalty's gehouden: vijf per team.

Heren
19 Teams doen mee aan het herenbekertoernooi. In onderstaande video is te zien hoe de loting voor de eerste ronde werd verricht door NeFUB bestuursleden Stijn Chapelle en Victor de Bruin.Lotto Cup ronde 1 (21 november)
A: Sonics 2 – Messed Up 2
B: UC Face Off 1 – UFC Groningen
C: UFC Utrecht 3 – UFC Utrecht 4
D: Lions – FC Breda 1
E: Sonics 1 – HSK
F: FB Agents – Blue Falcons
G: Sonics 3 – UC Face Off 2
H: Messed Up 1 – Hot Shots
I: United Tigers – UFC Utrecht 1

Om in de derde ronde acht teams over te houden, moet er een tussenronde gehouden worden. Uit de loting, te zien in deze video, is de onderstaande indeling gekomen.Lotto Cup ronde 2 (23 januari)
AA: UFC Utrecht 2 – Winnaar I
BB: Winnaar F – Winnaar B

Lotto Cup ronde 3 (kwartfinales, 20 februari)
K1: Winnaar C – Winnaar G
K2: Winnaar AA – Winnaar A
K3: Winnaar D – Winnaar H
K4: Winnaar BB – Winnaar E

Dames
Voor het bekertoernooi bij de dames zijn 8 teams aangemeld. Daardoor bestaat de eerste ronde direct uit de kwartfinales. Ook de loting voor de eerste ronde bij de dames is verricht door NeFUB bestuursleden Stijn Chapelle en Victor de Bruin.Lotto Cup ronde 1 (kwartfinales, 21 november)
K1: UFC Utrecht 1 – UC Face Off 2
K2: Sonics – HSK
K3: UFC Utrecht 2 – UC Face Off 1
K4: Hot Flames 1 – Hot Flames 2


 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl