Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

GEZOCHT: Commissieleden


02-03-2016; 

Zoals wellicht bij jullie bekend is, heeft de NeFUB een aantal commissies die zich actief bezighouden met één of meerdere vakgebieden. Voor elk van deze commissies zijn we op zoek naar extra mensen. Voor elke commissie geldt dat het niet nodig is om veel te vergaderen, er kan voornamelijk vanuit huis gewerkt worden.


Competitiecommissie
Deze commissie houdt zich bezig met de competitieopzet en –invulling. Je maakt de roosters en weegt hierin verschillende belangen van teams/clubs/bond/scheidsrechters af.
Daarnaast houdt de commissie zich bezig met communicatie naar clubs en teams over de (lopende) competitie en transfers. De commissie kijkt ook naar de opzet en de regels van de competitie in de komende jaren.
Je bent dus, samen met je commissiegenoten, een belangrijke factor in de beleving van alle wedstrijd spelende leden en je kan hierin dus veel betekenen voor ons allemaal!

Kascontrolecommissie
Jaarlijks controleert deze commissie de kasstukken, om op de ALV de verenigingen te adviseren goed- dan wel afkeuring te adviseren.

Mediacommissie
De focus ligt bij deze commissie op de social media, nieuwsberichten en de (nieuwe) website.Ondersteuningscommissie
De OC richt zich op de kernwaarden van de bond en heeft nauw contact met het bestuur.

Scheidsrechterscommissie
Deze commissie zorgt er voor dat op korte en lange termijn het niveau van het scheidsen en de scheidsrechters wordt verhoogd. De commissie deelt hiervoor scheidsrechters in op belangrijke wedstrijden en heeft hiervoor nauw contact met de competitiecommissie.
De commissie zorgt ook voor de ontwikkeling van scheidsrechters, onder andere door het coördineren van scheidsrechtersexamens, -cursussen en -beoordelingen. Voor beginnende, gevorderde en zeer ervaren scheidsrechters.
Enige kennis van zaken is wel gewenst, maar je hoeft niet zelf de cursussen te verzorgen en de scheidsrechters op te leiden als je hier voor actieve leden kunt vinden. De commissie is dus geschikt voor alle actieve en enthousiaste leden!Topsportcommissie
De nationale (jeugd)teams, dat is waar het om gaat bij deze commissie. De focus ligt op coördinatie en planning.


Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@nefub.nl


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl