Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Play off schema online


06-03-2016; Sinds gisteren staat het speelschema van het restant van het seizoen online. Het gaat hierbij om play offs dag 1 en 2. Dag 3 (16 april) zal pas later ingedeeld worden, vermoedelijk op zondag 10 april. Dit omdat het pas na play off 2 duidelijk is welke teams nog een derde wedstrijd nodig hebben om te bepalen wie doorgaat.

Bij het invullen van de wedstrijden is zoveel mogelijk gekeken naar het uit- en thuis laten spelen van teams. Echter is dit niet voor iedereen mogelijk, onder andere omdat voor sommige teams geen thuislocatie beschikbaar was. Een ander belangrijk punt is het kunnen aanleveren van voldoende gekwalificeerde scheidsrechters. Hierom is het soms noodzakelijk om wedstrijden te clusteren op een minder voor de hand liggende locatie (bv. UFC Utrecht 1 Ė Sonics, UC Face Off 1 Ė FB Agents in Den Haag).

Op 9 april wordt play off 2 gespeeld. Bij wedstrijdseries die hierna in 2-0 of 0-2 geŽindigd zijn, gaat de competitiecommissie ervan uit dat er geen derde wedstrijd meer gespeeld wordt. Wil je echter wel graag een derde wedstrijd spelen, ondanks dat het ene team al door is en het andere al uitgeschakeld, dan is dat eventueel mogelijk. Graag ontvangen wij dit verzoek per mail, zowel van team A als van team B. Deadline om je aan te melden is zondag 10 april 12:00 uur. Mail dan naar competitie@nefub.nl.


 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl