Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nieuwe besturen NeFUB


23-06-2016; Nieuwegein - Donderdag 23 juni vond de Algemene Ledenvergadering van de NeFUB plaats. Er werd een (deels) nieuw bestuur gekozen. Hieronder een kort verslag.

Besturen
Na de opening, het vaststellen van de agenda en van de notulen van de vorige ALV (25 november 2015) kwam het Algemeen Bestuur (AB) met de mededeling dat de penningmeester van het Dagelijks Bestuur (DB), Marcel Doornbos, zijn functie per direct neergelegd had. De NeFUB is dus per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester. Voor andere functies waren wel kandidaten gevonden. Zij stelden zich (nogmaals) voor aan de vergadering. Na de stemming bleek dat alle kandidaats-bestuursleden goedgekeurd waren. De besturen zien er nu als volgt uit:

Dagelijks Bestuur
Victor de Bruin (voorzitter)
Dorothee Kruijs-Vogelesang (secretaris)
Er wordt nog gezocht naar een penningmeester

Algemeen Bestuur
Lidwien Reehuis (topsport)
Margreeth van Linge (jeugd)
Jorg Andree (FAN)
DaniŽl Nicolai (communicatie en media)

Overige agendapunten
De notulen van de gehele vergadering zijn na uitwerken op te vragen bij de NeFUB. De overige agendapunten waren vaststellen van het (financieel) jaarverslag, stemmingen over de reglementaire wijzigingen en de aanpak voor seizoen 2016/2017 en verder. Ook werden de NN groep en het BONDcenter genoemd. De NN groep is aangetrokken om een advies op te stellen over hoe de FAN en de NeFUB elkaar kunnen aanvullen en versterken. Dit advies zal binnenkort uitgewerkt worden. Het BONDcenter is benaderd om eventueel belangrijke taken als het innen van contributie over te nemen van de NeFUB. Zodra de besturen hier meer over weten, zullen de verenigingen op de hoogte gebracht worden.


 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl