Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

WK-kwalificatie NED u19 van start


05-09-2016; De komende week vindt in ItaliŽ het WK-kwalificatietoernooi voor het WK u19 plaats. Aan dit WFCQ, zoals het officieel heet, doet Nederland ook mee. Het u19-team is op maandag 5 september naar ItaliŽ gereist.

De staf had de moeilijke taak om uit 38 fantastische jongens een groep van twintig te kiezen. Op basis van de statistieken van alle kampen is een groep samengesteld, waarmee in juli en augustus voorbereidingskampen zijn gehouden. Deze waren voornamelijk gericht op tactiek. Deze trainingsperiode werd afgesloten met twee interlands tegen BelgiŽ (eenmaal winst, eenmaal verlies).

Tegenstanders op het WFCQ zijn Frankrijk, ItaliŽ, Spanje en Estland. Het WK in VaxjŲ (volgend jaar) is het doel, al weet het team dat het een zware klus wordt. Je kunt de wedstrijden live volgen via het YouTube-channel van de IFF. Het wedstrijdschema is als volgt:

Dinsdag: NEDERLAND Ė Frankrijk (16:00 uur)
Woensdag: ItaliŽ Ė NEDERLAND (19:00 uur)
Donderdag: Spanje Ė NEDERLAND (19:00 uur)
Zaterdag: NEDERLAND Ė Estland (16:00 uur)

Je ziet de wedstrijden op het IFF YouTube-channel! Verder volg je het team via hun Facebookpagina.


 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl