Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB Lotto Cup 2016-2017


22-09-2016; 

Met de start van het nieuwe seizoen zijn ook de voorbereidingen voor de NeFUB Lotto Cup gestart! We delen graag de opzet van het schema en de uitslag van de loting van de eerste ronde met jullie.

De regels
Vanaf de kwartfinales wordt het bekertoernooi bij de heren met effectieve tijd gespeeld. Bij wedstrijden in de eerste ronde is dit dus níet het geval.
Bij de dames wordt vanaf de halve finales met effectieve tijd gespeeld. Dat betekent dat de wedstrijden in de eerste ronde en in de tussenronde zónder effectieve tijd worden gespeeld.

Bij een gelijkspel na de reguliere speeltijd wordt er verlengd: tien minuten met golden goal. Is de stand hierna nog steeds gelijk, dan worden er penalty's gehouden: vijf per team.

Heren
Woensdag 21 september stond een loting voor de NeFUB Lotto Cup Heren online. Door een misverstand is er in die loting geloot met 15 teams in plaats van met de 13 teams die zich aangemeld hebben. Daarom heeft de loting op donderdag 22 september opnieuw plaatsgevonden. De uitslag hiervan is hieronder te bekijken. De loting is verricht door NeFUB bestuurslid Dorothee Kruijs-Vogelesang.NeFUB Lotto Cup Heren ronde 1 (29 oktober)
A. Sonics 2 – Messed Up 2
B. UFC Utrecht 4 – UFC Utrecht 1
C. Messed Up 1 – UC Face Off 2
D. FB Agents – Sonics 1
E. UFC Utrecht 2 – UFC Utrecht 3
F. UFC Utrecht 5 –Hot Shots
Bye: UC Face Off 1

Na deze eerste ronde zal opnieuw geloot worden voor de kwartfinales op 19 november. Er wordt dan geloot welke 6 teams tegen elkaar uitkomen in 3 kwartfinales, het 7e team krijgt een bye.
Vervolgens vinden de halve finales plaats op 25 maart en de finale op 13 mei.

Dames
Voor het bekertoernooi bij de dames zijn 9 teams aangemeld. Om deze reden is er voor de dames een tussenronde gepland. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 19 november tussen het team dat een bye krijgt en de winnaar van de wedstrijd die geloot is voor de tussenronde. Na deze tussenronde volgt de loting voor de halve finales op 25 maart en de finale op 13 mei.
Ook de loting voor de eerste ronde bij de dames is verricht door NeFUB bestuurslid Dorothee Kruijs-Vogelesang.NeFUB Lotto Cup Dames ronde 1 (29 oktober)
A. UC Face Off 1 – Hot Flames 2
B. UFC Utrecht 3 – Messed Up
C. UFC Utrecht 1 – Sonics 2
D. Hot Flames 1 – Sonics 1
Bye: UFC Utrecht 2

NeFUB Lotto Cup Dames tussenronde (19 november)
A. UFC Utrecht 2 – Winnaar ronde 1 wedstrijd C


De competitiecommissie zal zo snel mogelijk de planning van de wedstrijden online zetten.


 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl