Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB Nieuwsbrief - Januari


28-01-2017; De nieuwsbrief van januari is uit en kan HIER gelezen worden in de oorspronkelijke lay-out. Hieronder is de nieuwsbrief eveneens geplaatst, maar met een simpelere opmaak:

Vanuit het bestuur
De eerste maand van het jaar is al bijna voorbij. Na een korte winterstop is de competitie weer opgestart en langzaam werken we toe naar de climax van het seizoen. Voor die tijd is het echter tijd voor het Nationaal Damesteam om zich te kwalificeren voor het WK Floorball (zie hieronder).

Het NeFUB-bestuur is op dit moment o.a. aan het werk om NOC*NSF-zaken op orde te krijgen, mogelijkheden voor de nieuwe site uit te zoeken en activiteiten rondom de nationale teams te coŲrdineren. Voor vragen kun je altijd terecht bij info@nefub.nl!

Nationaal Damesteam klaar voor WFCQ
Komende donderdag begint het WK-kwalificatietoernooi voor 'onze' dames. Het Nationaal Damesteam probeert zich tegen Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Estland te kwalificeren voor het WK. De eerste twee teams in de poule kwalificeren zich, maar ook nr. 3 maakt nog een kans. Houd de website en social media in de gaten volgende week! Veel succes, dames!

2 februari 10:00 Nederland - Zwitserland
3 februari 13:00 Oostenrijk - Nederland
4 februari 15:30 Nederland - Estland
5 februari 11:30 Duitsland - Nederland

#FloorballNL
Zet je wel eens foto's online, bv. op Instagram of Twitter? Gebruik dan de hashtag #FloorballNL. Zo kunnen wij makkelijker berichtjes van je vinden, liken en delen! Je vindt de NeFUB op Twitter en op Instagram! Heb je foto's of informatie die je graag gedeeld ziet worden op onze social media? Mail dan naar media@nefub.nl of contact ons via de social media!

Vacatures
De NeFUB zoekt versterking! Voor het Dagelijks Bestuur wordt een penningmeester gezocht, voor het Algemeen Bestuur een bestuurslid Topsport. Ook is er een vacature voor Vertrouwenspersoon. Ten slotte kunnen ook de scheidsrechters-, competitie- en mediacommissie nog extra mensen gebruiken. Vragen of interesse? Mail naar info@nefub.nl en wij helpen je verder!

FAN als partner NeFUB
Recentelijk heeft de NN Group onderzoek gedaan naar hoe de NeFUB en de Floorball Academie Nederland (FAN) elkaar kunnen versterken. Op basis van hun eindrapport en gesprekken tussen het NeFUB-bestuur en de FAN wordt gewerkt aan een praktische invulling van deze samenwerking. De FAN en de NeFUB fungeren hierin als partners en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Meer informatie over de FAN is hier te vinden.

Oproep: stuur de nieuwsbrief door!
Om de NeFUB en het bijbehorende NeFUB-nieuws bekend(er) te krijgen bij floorballers in Nederland zouden wij het waarderen als verenigingen deze nieuwsbrief of de link kunnen doorsturen naar de leden. Alvast bedankt!

Scheidsrechtersdag
Volgende week zaterdag organiseert de Scheidsrechterscommissie van de NeFUB een trainingsdag voor scheidsrechters! Iedereen met een diploma is welkom! Meedoen? Mail naar scheidsrechterscommissie@nefub.nl!

Datum: 4 februari
Tijd: 10:30-17:00 uur
Locatie: Sporthal Bokkeduinen, Amersfoort

Tilburg nieuwste lid van de NeFUB
Het aantal verenigingen dat aangesloten is bij de NeFUB is sinds afgelopen week gestegen, dankzij de aanmelding van Tilburg Floorball. Welkom! Er wordt getraind op dinsdagavond. Meer info kun je hier vinden!

Heb jij leuk nieuws te melden vanuit je vereniging? Laat het ons weten via media@nefub.nl!

Mis niets meer!
Drie stappen om niets te missen van de NeFUB en van floorball in Nederland!

1: Ga naar onze Facebook, Twitter of Instagram.
2: LIKE en VOLG!
3: Blijf altijd op de hoogte!

Vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief? Neem contact op via media@nefub.nl.


 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl