Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Herenteam U19 zoekt nieuwe spelers


01-02-2017; 
Vanuit de NHT-U19 staf:

We gaan weer beginnen!

Na een succesvol 2016 waarin we binnen een jaar een goed resultaat hebben bereikt met het team op de WFCQ in Celano, zien we een groot potentieel voor de toekomst. En daarom hebben we als staf besloten om nog een traject te verzorgen en maar dan nu vanaf het begin van het 2-jarige traject en dan wel tot aan het WK U19 in Halifax Canada! Dit seizoen willen we kijken wat we nog kunnen organiseren, maar zullen we voornamelijk bezig zijn met de voorbereiding van de komende 2 seizoenen. We willen in ieder geval starten in het weekend van 25 en 26 februari 2017 met een trainingsweekend organiseren voor de U19 jongens.

Het Floorball Camp duurt 2 dagen en begint op zaterdagmorgen (25-2-2017) en eindigt op zondagmiddag (26-2-2017). Eten en drinken zal verzorgd worden tijdens het weekend. Op dit moment is er nog wat onduidelijkheid over een zaal die beschikbaar is, we proberen in Utrecht of Amersfoort te spelen. Op basis hiervan kijken we ook of het nog mogelijk is om een overnachting te regelen. Daarover zal zo spoedig mogelijk bericht komen als de zaal definitief is vastgelegd. De kosten bedragen Ä 50,00 per speler.

De training zal verzorgd worden door de Zweedse bondscoach Erik de Groot. Hoofddoel is dat de deelnemers sportief bezig zijn, plezier hebben en we samen de floorballkwaliteiten van Nederland kunnen verbeteren. Tijdens het weekend gaan we diverse oefeningen doen en natuurlijk wedstrijden spelen. Op deze manier kunnen we zien hoe iedereen zich ontwikkeld en blijven we in onze ontwikkeling dit jaar niet stil staan.

Een nieuw traject betekent ook een nieuwe leeftijdscategorie en daarom is iedereen welkom die geboren is vanaf 1 januari 2000 tot 1 mei 2004. Dit is de nieuwe leeftijdscategorie van spelers die speelgerechtigd zijn voor U19.

Aanmelden kan HIER, t/m zondag 19 februari 2017!

Met sportieve groet en hopelijk tot de 25e!

Erik de Groot - Bondscoach
Wouter Schreuder - Teammanager

Vragen kunnen naar u19herenteam@nefub.nl.


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl