Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Vacature: co÷rdinator jeugdcompetitie midden


23-02-2017; 

Na dit seizoen moeten wij helaas afscheid nemen van Marco Govers, onze co÷rdinator jeugdcompetitie midden. We zoeken iemand die in zijn voetsporen wil treden en met ons de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen wil starten. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor de periode van minimaal ÚÚn seizoen.

Taken
De co÷rdinator van de jeugdcompetitie heeft als voornaamste taak het maken van de speelschema's voor de jeugdcompetitie in de regio midden. In seizoen 2016-2017 komen 8 verenigingen met in totaal 35 teams uit in deze competitie. Ook wordt betrokkenheid bij de organisatie van het NK jeugd verwacht.
Verder wordt de co÷rdinator door het bondsbureau betrokken bij het maken van de competitiekalender, het toewijzen van speeldagen aan verenigingen en het verlenen van dispensatie en transfers.
Daarnaast onderhoudt de co÷rdinator contact met het bestuurslid Jeugd & Ontwikkeling en het bondsbureau over wat er speelt binnen en de ontwikkeling van de jeugd(competitie).

Vanaf wanneer?
Per direct. Met het einde van het seizoen in zicht willen we de nieuwe co÷rdinator graag de tijd geven om zich in te werken en de competitie goed te leren kennen. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn gestart en we willen de nieuwe co÷rdinator daar graag zo snel mogelijk bij betrekken.

Meer informatie of aanmelden?
Voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar info@nefub.nl.
Wanneer je je aan wil melden voor de functie kan dat door een e-mail te sturen naar info@nefub.nl en jeugd@nefub.nl voorzien van je gegevens en een korte motivatie.


 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl