Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

ZONE nieuwe hoofdsponsor NeFUB


28-03-2017; 
Met ingang van 1 maart 2017 is ZONE de nieuwe hoofdsponsor van de NeFUB. Daarmee nemen we afscheid van onze overeenkomst met Salming. De samenwerking met Salming heeft ons veel moois gebracht, maar Salming (in samenwerking met Floorballshop) kan ons niet meer sponsoren in de vorm waarin dit eerdere jaren gerealiseerd werd. We bedanken Floorballshop en Salming voor de samenwerking.

De nieuwe overeenkomst met ZONE is afgesloten voor een periode van 5 jaar en biedt veel kansen. Het contract focust niet alleen op materialen voor nationale teams, maar ook op samenwerking en ontwikkeling van de sport in ons floorball-land. Het belangrijkste gevolg is dat het tenue van elk Nationaal team zal wijzigen, daar er niet langer in Salming gespeeld mag worden.
Met ingang van seizoen 2017-2018 zullen alle Nederlandse bondsscheidsrechters in Zone scheidsrechtertenues gaan fluiten. Daarnaast ontstaat er in samenwerking met deze sponsor een mogelijkheid tot relatief goedkope fanshirts en merchandising. 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl