Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nieuwsbrief april


29-04-2017; De nieuwsbrief van april is uit. Je leest hem hieronder of via de volgende link: https://t.co/Xyfg3jXlp6

April!
De vierde nieuwsbrief van 2017. We laten de interlands achter ons, maar de finaleweekenden komen juist steeds dichterbij! Dat en meer lees je in deze nieuwsbrief!

Uitslagen Oranjeteams
In het weekend van 22/23 april speelden veel nationale teams interlands. Het NHT won tweemaal van Frankrijk (6-5, 9-7), terwijl het NHT U19 zowel wint (9-8) als verliest (6-11) van BelgiŽ U19. Het damesteam U19 speelde tegen SSF Bonn en won 7-6!

Finaleweekend
In mei zullen de competitie- en bekerfinales gespeeld worden. Hier het programma:

13 mei - Bekerfinale
12:00 Face Off 1 - UFC Utrecht 1 (dames)
15:15 Face Off 1 - UFC Utrecht 1 (heren)

21/21 mei - Competitiefinales
Op zaterdag 20 mei zullen de C-, D- en E-jeugd hun NK spelen (35 teams), gevolgd door de finale bij de dames tussen UFC Utrecht 1 en Hot Flames 1 (16:00 uur). Op zondag 21 mei spelen de A- en B-jeugd hun NK (11 teams), gevolgd door de herenfinale tussen UFC Utrecht 1 en Sonics 1 (16:00 uur).

Bondscoach NHT stopt
De bondscoach van het Nationaal Herenteam, Siegfried Aikman, legt zijn taken bij het NHT neer. De reden hiervoor is dat hij vanaf 1 juni 2017 actief zal zijn als hockeybondscoach van Japan. Met dit team zal hij toewerken naar de Olympische Spelen 2020, waarvoor het land als thuisland al geplaatst is. Aikman was al eens bondscoach van Japan (2009-2011), maar stond nog nooit op de Olympische Spelen.

We wensen hem veel succes in het behalen van zijn droom! Daarnaast bedankt de NeFUB hem voor zijn inzet als bondcoach van het NHT! Kort nieuws

Vacatures
De NeFUB zoekt versterking! We zoeken een penningmeester, AB-lid Topsport, vertrouwenspersoon, een projectleider en kascommissieleden. Meer informatie is hier te vinden: http://nefub.vrijwilligersvacaturebank.nl/jobs! Ten slotte kunnen ook de scheidsrechters-, competitie- en mediacommissie nog extra mensen gebruiken. Heb je vragen en/of interesse? Mail naar info@nefub.nl en wij helpen je verder!

#FloorballNL
Zet je wel eens foto's online, bv. op Instagram of Twitter? Gebruik dan de hashtag #FloorballNL. Zo kunnen wij makkelijker berichtjes van je vinden, liken en delen! Je vindt de NeFUB op Twitter op @NeFUB en op Instagram op @FloorballNL! Heb je foto's of informatie die je graag gedeeld ziet worden op onze social media? Mail dan naar media@nefub.nl of contact ons via de social media!

Vacature: Secretaris
De NeFUB zoekt een secretaris! De huidige secretaris Dorothee Kruijs-Vogelezang zal doorstromen naar de rol van penningmeester.

Algemene bestuurstaken
Bestuursvergaderingen voorbereiden en bijwonen (tweewekelijks via Skype of centraal in het land) en contact houden met medebestuursleden. Ook het incidenteel uitvoeren van projectachtige werkzaamheden, welke mogelijk niet je eigen taakgebied, maar wel tot het takenpakket van het bestuur als geheel behoort, hoort bij het bestuurslidmaatschap.

Secretaris specifieke taken
Verslaglegging van het bestuur (notulen), communicatie vanuit NeFUB naar leden en ALV's voorbereiden.

De functie kost ongeveer 4 uur per week, al kan dit rondom ALV's iets meer zijn. Wil je meer informatie of heb je nog vragen, laat het dan weten via info@nefub.nl.

Vrijwilligers gezocht voor NK!
In het NK-weekend van 20 en 21 mei in Utrecht kunnen we de hulp van vrijwilligers ZEER goed gebruiken. De NeFUB zorgt bij de play-off finales voor het bemannen van de wedstrijdtafel en de bondsscheidsrechters. Ook UFC Utrecht heeft zijn hulp aangeboden. Voor de volgende taken/functies zoeken we nog hulp:

Hulp bij opbouwen en opruimen van boarding en wedstrijdtafels, tapen, etc.
Hulp bij het ombouwen van kleinveld naar grootveld tussen het NK Jeugd en de play-off finale in (alleen op zaterdag)
Wedstrijdsecretariaat (NK Jeugd, minimaal 2 personen per hal)
EHBO'ers (minimaal 1 EHBO'er per hal)
Speaker(s)
DJ(‘s)
Fotograaf

Aanmelden kan via info@nefub.nl!

NeFUB ALV
Op dinsdag 23 mei 2017 vindt de Algemene Ledenvergadering van de NeFUB plaats in Sportcentrum Papendal. Vanaf 19:00 uur zijn verenigingen welkom. Op de agenda staan zaken als het (financieel) jaarverslag en voorstellen voor wijzigingen in de competitie en het wedstrijdreglement.

Het adres is Papendallaan 60 in Arnhem. Wanneer je het terrein van Papendal op rijdt, ga je na de slagboom direct rechtsaf. Als je daarna de eerste weg linksaf neemt, zie je aan je linker- en rechterhand twee parkeerplaatsen. Links staat dan ook een kantoorgebouw met het logo van NOC*NSF boven de deur.

Je kunt je tot 16 mei aanmelden via info@nefub.nl

NHT U16 terug van trainingskamp Zwitserland
Het NHT U16 heeft een trainingskamp gehad in Zwitserland. De groep bestond uit jongens die al een gedeelte van het traject meegedaan hebben, aangevuld met nieuwe geselecteerden. Er zijn drie wedstrijden gespeeld waarvan ťťn gewonnen is. Het team heeft hiermee aan zichzelf laten zien dat ze op de goede weg zijn, maar dat er nog veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Het team heeft o.l.v. een gasttrainer uit Zwitserland nog geoefend op passing en schieten. Daarnaast is er met veel inzet en enthousiasme gespeeld en is er hard gewerkt om elkaar beter te leren kennen.

Mis niets meer!
Drie stappen om niets te missen van de NeFUB en van floorball in Nederland!

1: Ga naar onze Facebook, Twitter of Instagram.
2: LIKE en VOLG!
3: Blijf altijd op de hoogte!

Vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief? Neem contact op via media@nefub.nl.


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl