Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Inschrijving Shutout Goaliedag 2017 geopend


01-08-2017; 

Via: Shutout Goaliedag

Shutout goaliedag: 2016 een enorm succes! Nu ook in 2017!
Wat was het een fantastische dag op 12 juni 2016. Stuk voor stuk gemotiveerde en talentvolle goalies van allerlei leeftijden werkten zichzelf een dag lang in het zweet. Een dag lang was er aandacht voor dé belangrijkste speler in het veld, zowel aan de basics als aan bijzondere situaties in het spel. Resultaat? Allemaal blije en geïnspireerde goalies die allen stappen voorwaarts hebben gemaakt! Omdat wij ook erg geïnspireerd zijn geraakt door jullie, organiseren wij in 2017 ook weer een Shutout goaliedag! Op zaterdag 2 september a.s. nemen we als goalies de sporthal Lewenborg in Groningen over.

ShutOut Goaliedag: voor goalies die meer willen
Op de ShutOut Goaliedag 2017 kun je je als floorball goalie verder ontwikkelen. Of je doel nu is om elke dag beter te worden, geselecteerd te worden voor het eerste team, die positie te houden of zelfs de sprong te wagen naar het nationaal team, wij geven je de tools om de allerbeste wedstrijden te spelen. Op de goaliedag lopen ervaren spelers, goalies en een goalietrainer rond die hun ervaringen met je delen, handige tips geven en je nieuwe technieken aanleren. Eén ding is zeker: na deze ShutOut goaliedag ben je weer een stapje dicht bij het bereiken van je droom.

De goalie is de belangrijkste speler en verdient daarom aandacht!
Als goalie lees je de wedstrijd, stuur je de verdediging aan en verricht je de een na de andere belangrijke redding. Een goalie kan een wedstrijd maken of breken. Dat betekent ook een grote verantwoordelijkheid in het veld. Clubs hebben vaak geen goalietrainer en dus is er weinig mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren. Daarom vinden wij dat een goalie de volle aandacht verdient! Op de ShutOut Goaliedag heb je in ieder geval één volle dag aandacht te pakken.

Praktische informatie ShutOut Goaliedag
Voor wie: Goalies vanaf ongeveer 11 jaar en ouder. (NB. Is een goalie jonger dan 11 jaar, maar hij/zij vindt keepen helemaal té gek en wil graag mee doen, neem dan even contact met ons op.)
Wanneer: 2 september 2017
Tijden: Inloop vanaf 10:00 uur & aan de slag van 10:30 uur tot 17:00 uur
Waar: Sporthal Lewenborg, Kajuit 323 te Groningen
Kosten: € 60 per goalie, dit is inclusief lunch en aandenken!

Inschrijven kan HIER!

Let op: er is ruimte voor maximaal 18 goalies, dus wees er snel bij! De inschrijving sluit op 20 augustus 2017.


 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl