Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nederlandse Loterij Cup 2017-2018


25-10-2017; 

Met de start van het nieuwe seizoen zijn ook de voorbereidingen voor de Nederlandse Loterij Cup gestart! We delen graag de opzet van het schema en de uitslag van de loting van de eerste ronde met jullie.

De regels
Vanaf de kwartfinales wordt het bekertoernooi met effectieve tijd gespeeld. Bij eerdere wedstrijden is dit dus nŪet het geval. Dat betekend dat bij de dames alle wedstrijden met effectieve tijd gespeeld worden. Bij de heren worden na de eerste ronde alle wedstrijden met effectieve tijd gespeeld.

Bij een gelijkspel na de reguliere speeltijd wordt er verlengd: tien minuten met golden goal. Is de stand hierna nog steeds gelijk, dan worden er penalty's gehouden: vijf per team.

Heren
Voor de Nederlandse Loterij Cup Heren hebben 16 teams zich aangemeld. Er zijn daardoor geen tussenrondes nodig en er worden geen byes gegeven.
De loting is verricht door NeFUB bestuursleden Victor de Bruin en Dorothee Kruijs-Vogelesang. De uitslag hiervan is hieronder te bekijken.Nederlandse Loterij Cup Heren ronde 1 (25 november)
A. Hot Flames 1 - Sonics 1
B. UFC Utrecht 1 - Hot Flames 2
C. UFC Groningen 2 - UFC Utrecht 2
D. Messed Up 1 - UFC Utrecht 3
E. Face Off - HSK
F. Lions Together - Messed Up 2
G. UFC Groningen 1 - Jungle Speed
H. Sonics 2 - FB Agents

Na deze eerste ronde zal opnieuw geloot worden voor de kwartfinales op 13 januari. Vervolgens vinden de halve finales plaats op 17 maart en de finale op 12 mei.


Dames
Voor het bekertoernooi bij de dames hebben 8 teams zich aangemeld. Deze eerste ronde zijn dan ook direct kwartfinales. De dames zullen dus niet spelen op de geplande bekerdag op 13 januari. Na deze ronde volgt de loting voor de halve finales op 17 maart en de finale op 12 mei.
Ook de loting voor de eerste ronde bij de dames is verricht door NeFUB bestuursleden Victor de Bruin en Dorothee Kruijs-Vogelesang.Nederlandse Loterij Cup Dames ronde 1 (25 november)
A. UFC Utrecht 1 - Hot Flames 1
B. Sonics - Jungle Falcons
C. UFC Groningen - UFC Utrecht 2
D. Hot Flames 2 - HSK Agents

De competitiecommissie zal zo snel mogelijk de planning van de wedstrijden online zetten.


 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl