Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Locaties bekerfinales en finaleweekend & NK jeugd


22-02-2018; 

Bekerfinales
De finales om de Nationale Loterij Cup worden gespeeld op zaterdag 12 mei in sporthal de Triangel in Lent (Nijmegen). Naar alle waarschijnlijkheid zal de finale bij de dames gespeeld worden om 12:00 uur en zal de herenfinale starten om 15:15 uur.
De finalisten worden t.z.t. geÔnformeerd over het exacte programma, deze zal uiteraard ook op de NeFUB-website verschijnen.

Finaleweekend & NK jeugd
In het laatste weekend van mei zal de seniorencompetitie afgesloten worden en eindigen jeugdteams hun seizoen met het NK jeugd.
Er worden promotie/degradatiewedstrijden in de herencompetitie gespeeld tussen de nummer 7 van de eredivisie tegen de nummer 2 van de 1e divisie en de nummer 7 van de 1e divisie tegen de nummer 2 van de 2e divisie. De nummers 1 en 2 in de herencompetitie zullen de finale om het landskampioenschap spelen, net als de twee winnaars van de play-offs in de damescompetitie.
De data en locaties waar de finales om het landskamioenschap gespeeld worden staan vast. De promotie/degradatiewedstrijden worden ingedeeld aan de hand van de teams die deze wedstrijden gaan spelen.
Informatie over de competitieopzet van de senioren is te vinden in dit nieuwsbericht.

Zaterdag 26 mei, Sportcentrum Olympos, Utrecht:
  • NK C-jeugd
  • NK D-jeugd
  • NK E-jeugd
  • 1 of 2 promotie/degradatiewedstrijden
  • Finale landskampioenschap heren

Zondag 27 mei, Groningen:
  • NK A/B-jeugd
  • 1 of 2 promotie/degradatiewedstrijden
  • Finale landskampioenschap dames

Alle jeugdverenigingen zullen binnenkort informatie ontvangen over het inschrijven voor het NK jeugd. Teams die een promotie/degradatiewedstrijd of finale om het landskampioenschap spelen ontvangen t.z.t. tevens bericht met meer informatie hierover.


 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl