Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NK Jeugd en competitie finales


15-05-2018; Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei a.s. vindt het finaleweekend ter afsluiting van seizoen 2017-2018 plaats! Naast het NK Jeugd wordt gespeeld om promotie-degradatie naar de 1e divisie en de eredivisie in de herencompetitie. Ook speelt de top van de eredivisie bij de dames en de heren de finale om het landskampioenschap!

Het NK Jeugd is een laagdrempelig floorballtoernooi voor alle floorballende jeugd in Nederland. Dit toernooi wordt georganiseerd om spelers uit de verschillende jeugdcompetities de kans te geven zich met elkaar te meten en om potentiŽle nieuwe floorballteams de mogelijkheid te bieden floorballwedstrijden te spelen. Sportiviteit en respect staan ook tijdens het NK hoog in het vaandel.
Nu de wens om het NK ook in andere delen van het land te organiseren er al enkele jaren ligt zijn we blij dat het dit jaar gelukt is om het NK Jeugd deels in Utrecht en deels in Groningen te organiseren.

LET OP: Vanwege een evenement is het parkeerterrein voor Sportcentrum Olympos op zaterdag 26 mei afgesloten. Er kan geparkeerd worden in P&R de Uithof. Deze parkeergarage ligt direct naast het Sportcentrum en vanuit de parkeergarage kom je binnendoor direct bij het Sportcentrum uit.

Hieronder volgt de belangrijkste informatie. De volledige informatiebrief inclusief reglement is hier te vinden.


NK C-, D- EN E-JEUGD / PROGRAMMA 26 MEI
Datum
Zaterdag 26 mei 2018

Locatie
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

Informatie over de route en parkeren is te vinden op de volgende website: https://www.olympos.nl/nl-nl/overolympos/bereikbaarheid.aspx.

Tijdschema zaterdag 26 mei
9:30 uur Zaal open voor sporters
10:00 uur Start wedstrijden NK E-jeugd
10:20 uur Start wedstrijden NK C-jeugd
10:40 uur Start wedstrijden NK D-jeugd
13:45 uur Promotie-degradatiewedstrijd heren 1e divisie Blue Falcons 2 - FC Breda
16:00 uur Finales NK C-, D- en E-jeugd
16:30 uur Finale herencompetitie FB Agents - UFC Utrecht 1
16:50 uur Prijsuitreiking NK Jeugd in hal 1 (in eerste rustperiode finale heren)

De wedstrijdschema's staan onderaan dit nieuwsbericht. Velden 1 en 2 liggen in hal 1. Velden 3 en 4 liggen in hal 2. Velden 5, 6 en 7 liggen in hal 3. In het Sportcentrum zal bewegwijzering aanwezig zijn zodat de routing duidelijk is.


NK A/B-JEUGD / PROGRAMMA 27 MEI
Datum
Zondag 27 mei 2018

Locaties
Sporthal Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen https://www.sport050.nl/sportlocaties/sport hallen/sporthal-kardinge

Sporthal Alfa College
Kardingerweg 48
9735 AH Groningen
ttps://www.alfa- college.nl/groningen/kardingerweg-48

Tijdschema zondag 27 mei
9:30 uur Zaal open voor sporters
10:00 uur Start wedstrijden A/B-jeugd
15:15 uur Finale A/B-jeugd
16:00 uur Prijsuitreiking A/B-jeugd in kantine Alfa College
16:15 uur Finale dames Hot Flames 1 - UFC Utrecht 1
18:45 uur Promotie-degradatiewedstrijd heren eredivisie Messed Up1-UFC Groningen1

De wedstrijden worden gespeeld in twee verschillende sporthallen, die op slechts 5 minuten loopafstand van elkaar liggen. In beide hallen zal deze dag de kantine geopend zijn. De wedstrijdschema's staan onderaan dit nieuwsbericht.


ALGEMEEN
Reglement
Tijdens het NK Jeugd is het NeFUB Wedstrijdreglement Jeugd van kracht. Er zijn echter een aantal uitzonderingen op deze regels, deze zijn beschreven in de bijlage bij deze brief.

Scheidsrechters
Zoals jullie in het wedstrijdschema kunnen zien hebben wij alle teams ingedeeld voor het fluiten van ťťn of meerdere wedstrijden. Elk team dient voor geschikte scheidsrechters te zorgen. Reken niet alleen op teambegeleiders als scheidsrechter, maar vraag bijvoorbeeld ouders en spelers van seniorenteams die het leuk vinden om een aantal wedstrijden te fluiten om te helpen. Er mag onderling geruild worden, dit moeten de betreffende teams zelf afstemmen. We verzoeken alle scheidsrechters om vooraf goed te kijken naar de wedstrijden die zij moeten fluiten en op tijd in de juiste hal aanwezig te zijn.
Zoals in de schema's te zien is, zijn na de poulefases geen scheidsrechters ingedeeld. We verzoeken alle teams om voor deze wedstrijden hun steentje bij te dragen en zoveel mogelijk bij te springen waar nodig zodat alle wedstrijden doorgang kunnen vinden en het schema geen vertraging oploopt.

WEDSTRIJDSCHEMA'S

 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl