Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nederlandse Loterij Cup 2018-2019


19-09-2018; 

Met de start van het nieuwe seizoen zijn ook de voorbereidingen voor de Nederlandse Loterij Cup gestart! We delen graag de opzet van het schema en de uitslag van de loting van de eerste ronde met jullie.

De regels
Vanaf de kwartfinales wordt het bekertoernooi met effectieve tijd gespeeld. Bij eerdere wedstrijden is dit dus net het geval. Dat betekend dat bij de dames alle wedstrijden met effectieve tijd gespeeld worden. Bij de heren worden na de tussenronde alle wedstrijden met effectieve tijd gespeeld.

Bij een gelijkspel na de reguliere speeltijd wordt er verlengd: tien minuten met golden goal. Is de stand hierna nog steeds gelijk, dan worden er penalty's gehouden: vijf per team.

Heren
Voor de Nederlandse Loterij Cup Heren hebben 17 teams zich aangemeld. Er wordt daarom een tussenronde gespeeld. In de loting voor de eerste ronde is n bye gegeven en n wedstrijd geloot waarvan de winnaar in de tussenronde tegen het team van de bye zal spelen. De tussenronde wordt vr 31 december 2018 gespeeld op een datum en locatie die beide teams overeenkomen.
De uitslag van de loting van de eerste ronde is hieronder te bekijken.Update 9 oktober 2018
Het programma voor de eerste ronde van het bekertoernooi voor heren is gewijzigd na de terugtrekking van Face Off 2. Dit team wordt vervangen door het team dat in eerste instantie de bye heeft ontvangen, UFC Groningen 2. Hiermee is dan ook geen tussenronde meer nodig.


Nederlandse Loterij Cup Heren ronde 1 (17 november)
A. Jungle Speed - FB Agents
B. Face Off 1 - UFC Utrecht 2
C. UFC Groningen 1 - Hot Flames 1
D. UFC Utrecht 3 - Hot Flames 2
E. Lions Together - Speed Up
F. UFC Utrecht 1 - Sonics 1
G. UFC Groningen 2 - Sonics 2
H. Messed Up 1 - Tilburg Floorball

Na de eerste ronde zal opnieuw geloot worden voor de kwartfinales op 19 januari. Vervolgens vinden de halve finales plaats op 23 maart en de finale op 18 mei.


Dames
Voor het bekertoernooi bij de dames hebben 7 teams zich aangemeld. Deze eerste ronde bevat dan ook direct drie kwartfinales, n team krijgt een bye. De dames zullen dus niet spelen op de geplande bekerdag op 19 januari. Na deze ronde volgt de loting voor de halve finales op 23 maart en de finale op 18 mei.
De loting voor de kwartfinales is hieronder te bekijken.Nederlandse Loterij Cup Dames ronde 1 (17 november)
A. Sonics - Groningen Messed Up
B. Hot Flames 1 - UFC Utrecht 1
C. Hot Flames 2 - Face Off
Bye. UFC Utrecht 2 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl