Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Martin Klomp nieuwe kandidaatsvoorzitter


27-09-2018; 

In de zoektocht naar een nieuwe bestuursvoorzitter, na het aftreden van Victor de Bruin, is het NeFUB-bestuur uitgekomen bij Martin Klomp (1961). Martin heeft ruim 25 jaar leidinggevende ervaring in het onderwijs, zowel binnen het VO, MBO als HBO. Hij heeft daarin posities gehad als manager, rector/directeur, bestuurder en adviseur.

Martin heeft een grote passie voor sport, wilde graag tijd vrijmaken voor sociale activiteiten en heeft als drijfveer ‘organisaties beter maken'. Een combinatie van deze actoren zag hij terug in de vacature van de NeFUB. Hij kende de sport niet maar was, na bezoeken aan de Jeugd Floorball School finales in Rotterdam en Amsterdamned in Amsterdam, al snel erg enthousiast. Na een aantal verkennende gesprekken is de intentie uitgesproken dat Martin deel zou worden van het bestuur. Het definitieve besluit zal tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering genomen worden.

In zijn vrije tijd houdt Martin zich bezig met tennis en hardlopen. Andere hobby's zijn zang/percussie, fotografie en schaken. Martin is getrouwd en heeft twee kinderen.


 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl