Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NK Jeugd 2019 weer in combinatie met seniorenfinales


26-03-2019; 

Het NK Jeugd 2019 zal weer georganiseerd worden i.c.m. de seniorenfinales. Wel is extra hulp nodig.

Graag nodigt de NeFUB alle floorballende jeugd weer uit voor het grootste jeugdevenement van Nederland: het NK Jeugd.

Na het succes van vorig jaar waarin er meer teams meededen dan ooit, gaan we dit jaar proberen het NK Jeugd nog groter en leuker te maken.

Een topsportwaardige locatie met 4 sporthallen onder 1 dak is de geweldige locatie voor de C, D en E jeugd op zaterdag 18 mei, in Sporthallen Zuid in Amsterdam.

Was Sportcentrum Olympos in Utrecht vorig jaar nog het domein van de jongste floorballer, dit jaar is de AB jeugd te gast op deze geweldige locatie met 3 sporthallen onder 1 dak. Wil jouw team zich meten met andere floorballteams uit heel nederland? Zet zaterdag 25 mei alvast in je agenda want dit wil je niet missen.

Hoe werkt het?
Het principe is hetzelfde als vorig jaar. Het NK Jeugd is een laagdrempelig floorballtoernooi voor alle floorballende jeugd in Nederland. Dit toernooi wordt georganiseerd om spelers uit de verschillende jeugdcompetities de kans te geven zich met elkaar te meten en om potentiele nieuwe floorballteams de mogelijkheid te bieden floorballwedstrijden te spelen. Sportiviteit en respect staan tijden het NK hoog in het vaandel.

Teams kunnen ingeschreven worden tot uiterlijk 31 maart 2019

Vrijwilligers
Een van de belangrijkste feedbackpunten vanuit de verenigingen vorig jaar had betrekking op de vrijwilligers, dus graag willen we dit proces op tijd aan de verenigingen communiceren en de verenigingen hierbij betrekken. Om het NK in goede banen te leiden is de hulp van vrijwilligers namelijk onmisbaar! Deze vrijwilligers willen we zo goed mogelijk kunnen begeleiden en duidelijkheid kunnen bieden wat er wanneer verwacht wordt.

We willen graag van elke vereniging die deelneemt aan het NK Jeugd 1 aanspreekpunt voor vrijwilligers. Wij, als organisatie houden contact met deze persoon en informeren hem/haar over de verschillende vrijwilligersfuncties, data en tijden en andere informatie. Daarbij verwachten we dat verenigingen naar verhouding van het aantal teams dat meedoet ook vrijwilligerstaken oppakken.

Voor vragen of informatie kan je mailen naar info@nefub.nl.

Finales voor beker en competitie
Op beide dagen worden ook seniorenwedstrijden gespeeld:

Op 18 mei de bekerfinales dames en heren en de promotie/degradatiewedstrijden.
Op 25 mei de wedstrijden om het landkampioenschap dames en heren.

We hopen net als vorig jaar weer veel jeugdspelers op de tribunes de dames en heren te zien aanmoedigen.


 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl