Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Scheidsrechters gezocht voor Olympic Moves


16-04-2019; 

Op vrijdag 7 juni wordt het floorballtoernooi van Olympic Moves The School Final gespeeld in Nijmegen, Velp en Bennekom. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een aantal scheidsrechters. Wellicht zijn binnen jullie gelederen scheidsrechters die het leuk vinden om een dag te fluiten of om meer ervaring op te doen. Zouden jullie onderstaand bericht met jullie leden willen delen?

—————————————
Op vrijdag 7 juni vindt het floorballtoernooi van Olympic Moves The School final plaats! Mogen wij rekenen op jouw enthousiasme, ervaring en kwaliteiten als scheidsrechter? Ook dit jaar wordt het floorballtoernooi gespeeld op drie verschillende locaties:

- DVO, Bennekom: (klas 1-2, kleinveld zonder keeper)
- De Dumpel, Velp: (klas 3-4, kleinveld met keeper)
- Gymnasion, Nijmegen: (schoolteams, grootveld)

Meer informatie over Olympic Moves The School Final vind je hier.

Lijkt het jou leuk om deze wedstrijden te fluiten? Of wil je graag meer ervaring opdoen als scheidsrechter? Stuur dan een mail naar info@nefub.nl (in tegenstelling to wat in de brief staat hoef je niet naar OM zelf te mailen), met daarin:
- Je naam
- Je e-mailadres
- Je voorkeur voor een locatie


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl