Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB slottoernooi in de buitenlucht


28-06-2003; Het NeFUB slottoernooi had een verrassende start. Door een dubbele boeking bleek de sporthal niet beschikbaar en werden we gedwongen buiten te spelen op een kunstgras hockeyveld. Achteraf een geluk bij een ongeluk, want door een stroomstoring was er geen verlichting in de sporthal.

Wij speelden buiten onder prima omstandigheden, al had het weinig met Unihockey te maken. Goed, er was een veld, doeltjes, boarding en de bekende sticks en balletjes, maar het hockeyveld vergde een totaal andere tactiek.

De 5 damesteams en 10 herenteams wisten zich redelijk snel aan deze bijzondere omstandigheden aan te passen zodat er toch nog aardige wedstrijden werden gespeeld.

Bij†de dames werd†de overwinning bevochten†door†Quick Feet en de combiteams Stretchers-Flamingo's-Absolut Lagom en†Stick Together-Sticky Fingers-RUK. Tegen zoveel gecombineerde krachten waren de dames van Quick Feet niet opgewassen, zodat de combinatie Stick Together-Sticky Fingers-RUK uiteindelijk als winnaar uit de strijd kwam.
De finale bij de heren was een klassieke 'derby'† Face Off - Quick Feet, die door Face Off werd gewonnen.

Meer weten? Jos Groot Lipman heeft een uitgebreide Fotoimpressie on-line gezet.


 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl