Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Mixed: UFC Sticky Fingers en UC Face Off 1 blijven ongeslagen


01-11-2003; 

De tweede ronde van de Gasunie mixed competitie in Groningen kende de nodige verrassingen. Met name in de middenmoot van beide poules is nu werkelijk nog alles volledig open, maar ook bovenin zijn nog niet alle beslissingen gevallen.

Meest opvallende wedstrijd was de wedstrijd tussen landskampioen HSK en debutant UFC Sticky Fingers. De ploeg uit Leidschendam begon voortvarend en nam snel een 2-0 voorsprong. De Utrechtenaren maakten echter al in de eerste periode weer gelijk. De tweede periode ging gelijk op, maar een vroeg doelpunt van Bert Mulder bracht Sticky Fingers op een voorsprong. In de derde periode was het een continue storm op het Utrechtse doel, maar HSK kwam niet meer tot scoren. Sticky Fingers is na 4 duels nu nog steeds ongeslagen.

In poule B kwam Face Off 1 dit weekend voor het eerst in actie. De Groningers wonnen hun eerste drie partijen en lijken zich hiermee wederom kandidaat te stellen voor de landstitel, die vorig jaar nipt aan hun neus voorbij ging.

Opvallend was ook het goede optreden van Stick Together Unisjock. Met 3 overwinningen nestelden de Wageningers zich voorlopig op de koppositie van poule B.

Zie verder voor alle competitieuitslagen het competitiegedeelte... 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl