Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Mixed competitie nu al spannender dan ooit tevoren


20-12-2003; 

De beslissingen in de voorrondes van de Gasunie-mixed competitie zijn allemaal gevallen. Hierin vonden geen grote verrassingen meer plaats. Hooked 1 verzekerde zich van het allerlaatste toegangsbewijs voor de kampioenspoule van 6 team. Face Off 2 versloeg DBV de Stretchers in een play off en dwong deelname af aan de middelste poule, evenals de RUK.

Naast deze voorrondeduels vonden er ook al een aantal duels plaats in de eindrondes. Bovenin lijken alle teams bijzonder gewaagd aan elkaar en de strijd om de titel gaat dit jaar gewoon tussen alle 6 teams. Hooked 1 stuntte tegen Face Off 1 en Face Off 1 versloeg in een spannend duel Sticky Fingers. Sticky Fingers op zijn beurt versloeg overtuigend Hooked 1 en Stick Together 1. Er lijkt niets meer voorspelbaar te zijn en om de spanning nog groter te maken zullen volgende rondes ook nog HSK en Absolut Lagom in actie komen. 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl