Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Utrechtse jeugd wint Midland-cup


18-01-2004; 

Voor het eerst in de geschiedenis is er vandaag in Amersfoort de Midland-cup georganiseerd. In totaal 11 jeugdteams uit Utrecht en Amersfoort streden om deze beker. De finale ging tussen 2 Utrechtse teams, waarna Utrecht 5 zich de winnaar mocht noemen.

Winnaard Midland cup 2004 (18,5 kb)Nooit eerder kende een unihockeytoernooi in Nederland zulk een sfeer als bij de Midland Cup. Met name de strijd om de 3e/4e plek was adembenemend in het veld en nog adembenemender buiten het veld. Deze wedstrijd ging tussen een Utrechts team en een Amersfoorts team. De bloedfanatieke spelertjes en speelstertjes op de tribune schreeuwden hun favoriete stad naar de overwinning met de soms nog fanatiekere ouders coachend langs de lijn. Dit beladen duel werd gewonnen door de Amersfoortse formatie.

Op 8 maart is er een nieuw jeugdtoernooi. Dan zullen ook teams uit Groningen en Enschede mee gaan doen om de prijzen. Er wordt dan ook gerekend op nog meer teams en nog meer spanning. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl