Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

18 april: scheidsrechtersdag: iedereen is welkom!


04-03-2004; 

“Spelregels leren kan iedereen, maar een wedstrijd leiden is een vak apart”

Op zondag 18 april a.s. organiseert de scheidserechterscommissie van de NeFUB een interessante scheidsrechterdag o.l.v. Micke Svensson. Tijdens de laatste grootveld wedstrijden van dit seizoen in Utrecht zal hij op de tribune het spel en de scheidsrechters observeren. Hierbij zal uitvoerig worden stilgestaan bij opmerkelijke situaties en zal worden gediscussieerd over hoe de regels ge´nterpreteerd en toegepast moeten worden.

Micke Svensson, momenteel bondscoach van het Nederlands Herenteam, heeft veel scheidsrechterervaring op hoog niveau in Zweden. Hij zal speciaal voor deze dag over komen vliegen om zijn kennis en ervaringen op scheidsrechtersgebied over te brengen aan de Nederlandse scheidsrechters en andere belangstellenden. Ben je dus ge´nteresseerd in het scheidsrechtervak en ben je wellicht van plan om voor het komende seizoen de scheidsrechterscursus te doen, dan is dit een uitstekende gelegenheid om tips uit de praktijk op te doen.

Aanmelden voor de hele (of een deel van de) dag kan door een mail te sturen naar johankruseman@hotmail.com  of agniddih@hotmail.com.  Ook voor vragen over de dag kun je daar terecht. Deelname is gratis en voor de lunch wordt gezorgd. 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl