Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Groen licht voor samengaan met SUN


09-05-2004; 

Tijdens Algemene Leden Vergadering zijn de verenigingen accoord gegaan met het voorstel om per 1 september 2004 de activiteiten van NeFUB en SUN (Stichting Unihockey Nederland) samen te brengen binnen een organisatie. Die nieuwe organisatie wordt opgebouwd uit de NeFUB en SUN en zal verder gaan onder de naam Nederlandse Floorball en Unihockey Bond. Deze vernieuwde NeFUB wordt het centrale aanspreek- en organisatiepunt voor unihockey in Nederland. Voorheen was de SUN vooral gericht op de promotie van de sport en organiseren en stimuleren van unihockey als schoolsport, waar de NeFUB zich vooral richtte op het organiseren van unihockey als verenigings- en wedstrijdsport. In de vernieuwde NeFUB komt dit samen. We zullen de komende jaren hard gaan werken aan de verdere verspreiding, verbreding en verdieping van unihockey als school-, recreatie-, wedstrijd- en topsport. 

Met het volwassen worden van unihockey in Nederland, is de ALV ook accoord gegaan met het aanvragen van het volwaardig lidmaatschap van de International Floorball Federation (IFF). De NeFUB was al sinds 1999 als aspirant lid aangesloten bij de IFF. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl