Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nederland bereikt halve finales


20-05-2004; 

Terry scoort! (25,8 kb)Dankzij de verwachtte overwinning van Estland op SloveniŽ is Nederland in de poule als tweede geŽindigd. Nederland heeft zich daarmee geplaatst voor de halve finale.

De wedstrijd tussen Estland en SloveniŽ was bloedstollend. De score ging gelijk op. Telkens wanneer de Slovenen voor- of gelijkkwamen lagen we eruit, als Estland dan de leiding nam zaten we erin. In de derde periode wist Estland uiteindelijk de verlossende 5-4 te scoren. Het is overigens zonneklaar dat Estland deze overwinning te danken heeft aan de hartstochtelijke aanmoedigingen van de Nederlandse Heren, die zelfs een speciaal spandoek hadden gemaakt.

In deze halve finale ontmoet Nederland de winnaar van poule C, ItaliŽ. ItaliŽ wordt algemeen gezien als favoriet voor de eindzege in de B divisie. Het zal dus zeker geen eenvoudige opgave worden. Het team is echter al ver gekomen en in de 'winning mood'. Nederland is dus zeker niet kansloos.

Dus regel allemaal nog snel een goedkoop vliegticket naar ZŁrich en kom onze mannen aanmoedigen, vrijdag in de halve finale en zaterdag tijdens de finaledag!! 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl