Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Czech open introduceert... Floorball Freestyle


01-07-2004; 

Eindelijk gerechtigheid voor de Peters, Matsen, Stephans en Simo's van deze wereld. De Czech Open organiseert een Floorball Freestyle evenement. De winnaar krijgt een geldprijs en mag zich Tsjechisch Freestyle kampioen noemen.

Voor wie geen idee heeft: bij Freestyle gaat het om tricks. Zorg voor een goede hoek in je blad, bal erin en oefenen maar. Wat kan jij allemaal met bal en stick, zonder dat de bal de grond raakt? Voorlangs, achterlangs, over je hoofd, tussen de benen, bedenk het maar.

De organisatoren van de Czech open hebben een aantal vaste patronen bedacht en dagen iedereen uit om zijn of haar beste kunnen te tonen. Een deskundige jury bepaalt samen met de applausmeter de winnaar.

Slecht nieuws voor al die sceptici die nooit begrepen waarom je al die overbodige en onreglementaire moves moest instuderen, want het is zowaar legaal geworden.

Floorball Freestyle is natuurlijk een perfecte aanvulling en prima reclame voor Unihockey!!

Meer weten? Kijk op de Czech open website. 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl