Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nieuwe opzet scheidsrechterscursus


02-09-2004; 

Voor het komende seizoen heeft de scheidsrechterscursus een grondige verandering ondergaan. De cursus die een compleet weekend besloeg, is met ingang van dit seizoen vervangen door een theorie-examen, dat door middel van zelfstudie kan worden voorbereid en op verschillende momenten wordt afgenomen. Iedereen die voor dit examen slaagt, krijgt de status van ‘aspirant-scheidsrechter'. Deze aspirant-scheidsrechters zullen gedurende 5 wedstrijden in de mixed-kleinveld competitie intensief worden begeleid en beoordeeld, waarna ze bij voldoende praktische vaardigheden de status van scheidsrechter ontvangen. Alle eerder behaalde theorie-examens blijven uiteraard gewoon geldig.
De theorie-examens worden in ieder geval afgenomen tijdens het bekerweekend van 2 en 3 oktober op meerdere tijdstippen. De kosten voor het volgen van de scheidsrechterscursus bedragen 20 euro per persoon.

De scheidsrechtersregeling voor de competitie blijft van kracht: elk team is verplicht 2 gediplomeerde scheidsrechters te leveren. Onder gediplomeerd verstaan we: in het bezit van een scheidsrechtersdiploma of in het seizoen 2004/2005 het theorie examen gehaald en bezig met het praktijkdeel.

Wil je meedoen aan de cursus, geef je dan zo snel mogelijk op via info@nefub.nl. Je krijgt het zelfstudiemateriaal dan via post of e-mail toegestuurd.

De scheidsrechterscommissie

Johan Kruseman en Eelco Hoogwout 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl