Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

GUV Quick Feet en UA Sonics II uitgeschakeld in beker


03-10-2004; 

GUV Quick Feet is er niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken van de NeFUB-beker. De Groningers moesten in de poule des doods hun meerdere erkennen in HSK Blacks, MSUV Hooked, UFC Sticky Fingers en FB Agents. FB Agents en Hooked maakten hun debuut in het grootveld in Nederland en deden dit vol overtuiging. Beide ploegen maakten vanwege het vertoonde spel duidelijk dat ze in de hoogste divisie thuis horen. Het lot bleek echter alleen FB Agents gunstig gezind en MSUV Hooked zal in de competitie moeten beginnen in de 2e divisie.

In de andere poule die in Amersfoort gespeeld werd plaatsten landskampioen UA Sonics en U.C. Face Off zich zonder al te veel problemen. De onderlinge ontmoeting werd gewonnen door de Groningers wat wellicht een voorbode is voor de competitie. Opvallend was de lage klassering van HSK Whites. De verrassing van vorig seizoen wist zich uiteindelijk gelukkigerwijs op doelsaldo nog te plaatsen voor de kwartfinales. UA Sonics II werd uitgeschakeld.

Kwartfinales, zondag 16 januari te Groningen:

11:30u HSK Blacks - HSK Whites
13:00u MSUV Hooked - U.C. Face Off 2
16:00u U.C. Face Off - FB Agents
17:30u UA Sonics - UFC Sticky Fingers 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl