Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

UA Sonics en HSK draaien titelrollen om


17-10-2004; 

Waar gisteren in de herencompetitie HSK zijn titelaspiraties in duidelijke cijfers uitdrukte, was het in de mixed competitie UA Sonics dat in de eerste ronde imponeerde. Vorig jaar waren de rollen nog omgedraaid: HSK is regerend landskampioen in de mixed competitie, UA Sonics is dit in de heren competitie. In het onderlinge duel in de mixed competitie lieten de Amersfoorters er echter geen gras over groeien: de Haagse landskampioenen werden met 7-1 weggetikt. Ook nieuweling Vikings United werd met 13-3 slachtoffer van de Amersfoortse dadendrang. Het wachten is nog op de volgende competitieronde om te zien wat de huidig vice-kampioen Face Off hier tegenover kan stellen.

Nieuwelingen Musketiers Sneek en Messed Up 2 rondden hun onderlinge duel in stijl af: een 4-4 gelijkspel bracht beide ploegen gelijk punten. Voor de Roosendaalse Vikings begon de competitie wat lastiger, hen wachtte met Stick Together 1, Hooked en Sonics een zware openingsdag. Ondanks dat het team op volle oorlogssterkte was afgereisd kon er tegen deze drie ploegen niet voor een verrassing worden gezorgd. Afgezien van de wedstrijd tegen UA Sonics, konden de Roosendalers de schade echter knap beperkt houden. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl