Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Gewijzigde competitiedatum en datum promotie-degradatie wedstrijden


17-11-2004; 

Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij ons genoodzaakt zien om de competitiedag voor mixed klein veld gepland op zondag 15 mei te verplaatsen. Een eerder bevestigde zaalreservering is opgezegd vanwege pinksteren. Het bleek niet mogelijk om vervangende zaalruimte te vinden voor diezelfde dag, noch om op een andere dag een tweede locatie te vinden. Daarom hebben wij moeten besluiten om een nieuwe datum op de kalender te plaatsen en wel zondag 1 mei. Deze dag wordt de slotdag voor de mixed competitie. Gezien de drukke kalender en het WK voor dames in Singapore eind mei, was dit de enig overgebleven datum om een speeldag in te roosteren. Wij willen benadrukken dat wij het inplannen van een nieuwe wedstrijddatum slechts als allerlaatste mogelijkheid zien en hopen dat dit op jullie begrip kan rekenen.

N.B. Voor de herencompetitie blijft de speeldag op zaterdag 14 mei gewoon staan, locatie sporthal de Bongerd, Wageningen.

Inmiddels is ook de datum van de promotie-degradatie wedstrijden welke gespeeld worden na afloop van de herencompetitie bekend: deze wedstrijden zullen plaats vinden op 25 juni 2005.
Op deze dag zullen de volgende wedstrijden worden gespeeld:

Nr. 7 1e divisie - Nr. 1 2e divisie
Nr. 6 1e divisie - Nr. 2 2e divisie
Nr. 5 1e divisie - Nr. 3 2e divisie 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl