Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Gasunie personeelstoernooi, plezierige dynamiek met een fantastisch einde!


08-02-2005; Afgelopen vrijdag, 4 februari, was er op het sportcentrum van de RuG voor de eerste keer een unihockey toernooi voor het personeel van Gasunie. Personeelsvereniging Methos had in samenwerking met de NeFUB, die hun kantoor gevestigd hebben in het Gasunie hoofdgebouw, het initiatief genomen om de ‘Gasunie sport' eens nader te introduceren bij het personeel.

Na een goede bak koffie met een echte plak cake werden de deuren van de hal geopend om 19:00 uur. Daar verzorgenden de studenten van unihockeyvereniging Face Off een korte, maar krachtige demonstratie. Deze spectaculaire demonstratie was vooraf gegaan door een korte uitleg.

In eerste instantie werd er in 2 poules van 5 gespeeld. Iedereen speelde tegen elkaar en onder leiding van 2 heuse scheidsrechters werd er steeds fanatieker gespeeld om te proberen op positie 1 of 2 te komen. Deze posities gaven toegang tot de kruisfinales, om uiteindelijk in de finale misschien wel de felbegeerde ‘Gasunie – unihockey personeels wisseltrophy'  mee te kunnen nemen.

In de halve finales waren het  Trade en Supply (GI) die de sticks kruisten met The Fast and the Furious en Trade and Supply (GE) tegen het NeFUB (unihockey bond) bureau. GE en The Fast and the Furious trokken aan het langste eind, nadat er in beide wedstrijden een verlenging aan te pas moest komen. In een spetterende finale, opgezweept door moderne beats, was het duidelijk dat Trade and Supply er klaar voor was en is… De prachtige throphy kan voor een jaar bij hen staan.

Einduitslag:

1.      T & S (GE)                               4. NeFUB bureau                     7. T & S (GS)    10. LHN 3

2.      The fast & the furious             5. LNH 2                                  8. LNH 1

3.      T & S (GI)                                6. NeFUB bestuur                    9. BI

Gasunie medewerkers die vaker willen unihockeyen met hun afdeling of anderen (en natuurlijk ook iedereen buiten de Gasunie) kunnen vier avonden meedoen aan de Groningse zondagavondcompetitie, voor meer informatie hierover kun je je aanmelden op trophy@ucfaceoff.nl

Aankondiging: 2 en 3 juli Gasunie Open in Groningen! Een sterk bezet, internationaal unihockeytoernooi met topteams uit Zweden, Finland en natuurlijk Nederland. 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl