Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB)

Captain Rob Labruyere (59,9 kb)De Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB) richt zich op het organiseren van toernooien, competities en kampioenschappen, het stimuleren en organiseren van floorball verenigingen en het opzetten en ondersteunen van officiŽle Nederlandse teams. De NeFUB is in 1999 opgericht door vertegenwoordigers van een viertal Nederlandse floorball verenigingen. 

Het lidmaatschap van de NeFUB staat open voor alle Nederlandse Floorball en Unihockey verenigingen. Ook scholenteams die actief unihockey spelen nodigen we van harte uit om zich aan te sluiten bij de bond. Wanneer een vereniging zich aanmeldt bij de NeFUB, worden alle leden van die vereniging automatisch lid van de NeFUB. Ook niet-Nederlanders kunnen daarmee lid worden van de NeFUB en dus meespelen in de Nederlandse competitie. Aangesloten verenigingen betalen een jaarlijkse contributie en krijgen daarmee toegang tot onze activiteiten, competities, ondersteuning en verzekering.

Ook wanneer je geen lid bent van een vereniging kan je je aanmelden bij de NeFUB. Niet georganiseerde spelers kunnen rechtstreeks lid worden van de bond, zodat zij toch kunnen profiteren van het lidmaatschap en deel kunnen nemen aan de competitie. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met ons bondsbureau.

Indien je geinteresseerd bent in het opstarten van een vereniging verwijzen we je ook naar ons bondsbureau.


Ledental

Onderstaande grafiek toont het actuele ledenaantal van de NeFUB:

  
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl