Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Clubscheidsrechters

Clubscheidsrechters
Iedereen die het NeFUB theorie-examen voor floorballscheidsrechter met succes heeft afgelegd, is clubscheidsrechter. Een clubscheidsrechter is gerechtigd om wedstrijden in de Nederlandse competitie te fluiten (zowel mixed als grootveld).

Hoe word ik clubscheidsrechter?
Elke club dient minimaal 2x per jaar een theorie-examen aan te bieden. Vraag dus bij je club om de eerstvolgende datum waarop het theorie-examen afgenomen wordt. Het examen zelf wordt door de NeFUB opgesteld en de uitslagen worden door de NeFUB geregistreerd.

Bijhouden van kennis is essentieel! Voor alle scheidsrechters is het zinvol de spelregels, diens interpretaties en het document over positionering, communicatie en houding van tijd tot tijd nog eens door te lezen. Hoe beter de theoretische kennis, hoe makkelijker het is te groeien in de praktijk. Zie de sectie opleiding voor alle educatiedocumenten voor scheidsrechters. Vragen of opmerkingen kan je mailen naar de scheidsrechterscommissie, of ga naar Vraag en Antwoord elders op deze site. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl